Puteran urip


Kadang ora kroso urip iku mlaku.. rumongso iseh sekolah jebule saiki wes kerjo, rumangsane iseh cilik nyatane saiki wes nduwe anak.:mrgreen:
Alon tapi pasti.. ngerti ngerti umurku tgl 9 wingi ketambahan dadi pitu likur.. ning yo kui. Wajahd iseh koyo cah es em A .. #mekso

Aku iki uwez ndue jagoan cilik,jenenge mas Faiq Firas Muhammad.. laire tgl 18 februari 2015 wingi. Panjalukku lairan normal sih, qodarulloh dadi sesar.. yois gpp sik penting sehat kabah. Pertama krungu dirujuk bidan nanh rumah sakit ibu dan anak rasane mak pyar.. hancurlah harapanku.. rumangsane sesar kui aduuuh seko pengarepanku.. wes jan.. ngedrop.. tapi alhamdulillah.. jarene THE SHOW MUST GOON

Saiki wes ngrasakne piye dadi ibuk. Lha piye, lhawong simbokku dewe ra percoyo nek aku wes ndue anak.. kok rasa rasane urung patut ngono.hee

Alhamdulillah wa syukurillah, senadyan fesbukku tak setting ga iso do ngucapke nang wall fesbuk ku.. tapi akeh sik do ndongakne ning ngendi wae, salah sijine ning PM. Kabeh dongane tak amini.. mugo mugo dongaku lan dongamu dikabulke gusti Alloh.. aamiin..

Barakallah fii umrik kagem kulo..

image

Iki jagoanku umur sedino

image

Iki mas faiq umur rung genep rong sasi.. senengane mucu-mucu..

image

Faiw style

6 thoughts on “Puteran urip

Maturnuwun kagem panjenengan ^^

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s