Wang Sinawang


Urip iku ming wang sinawang, kanggone wong siji iku penak, ning sopo le ngerti njerone koyo kepiye :mrgreen: . Jare dadi pegawe PNS kui penak rasane,.. mlebu ra mlebu tetep digaji.. Ning yo urung karuan.. eneng sik PNS ngono, tapi ono sing PNS sik rekoso. Tergantung dadi Pegawe Nan Santai, opo Pegawe Non Stop.. Nah nah.. Continue reading